Amore Vincit Omnia

Alla inlägg under maj 2011

Av sandra lindskog - 23 maj 2011 21:19
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av sandra lindskog - 22 maj 2011 19:23

är hemma eller kom hit på förmiddagen,har varit och kollat på kattutställningen idag och gud vad söööööta alla katter var skulle kunna ta alla med mig hem.

Men jag har ju världens sötaste kattunge redan.Ska städa lite och sätta upp parasollet igen sen blir det film med my darling och sedan sova.


Glömde säga att jag har beställt mera saker från Ellos,bla,handukar,badlakan,nytt duchdraperi,en ptresent,en kläning som jag ska ha när min lillasyster tar studenten och lite andra kläder,



Ha en fortsatt bra kväll.

Av sandra lindskog - 19 maj 2011 22:33

har en ny bloggdesign och jag är supernöjd kan jag säga,fattas bara lite småskusteringar men annars är den klar.

Nu ska jag plocka ihop lite och sedan äta kvällsfika och mysa med my darling(Nisse<3).Helgen spenderas hos mina föräldrar och syskon,tror jag,ska på kattutställning på antingen Lördag eller Söndag sen nästa vecka har jag fullbokat mm,Cirkus med mina 2 minsta syskon på Tisdag,min lillebror fyller år på Onsdag sen ska jag gå på marknaden 2 dagar i rad som är på Fredagen och Lördagen,en av dom dagarna ska jag gå med min lillasyster och andra dagen med en kompis tror jag,men får se hur det blir mm.



Ha en bra kväll(nu kommer Nisse och vill ha min uppmärksamhet,han sitter på data bordet just nu.Så ha det så bra/Kram

Av sandra lindskog - 18 maj 2011 23:44
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av sandra lindskog - 18 maj 2011 20:43

har en tillfällig bloggdesign,medans jag funderar ut en annan,ska snart blåsa och platta håret och välja kläder till morgondagen.Sen ska jag och Nisse kolla på film och mysa,får se

om vi kollar på "Triny och Sysanna,stajlar om Sverige"först,men det är sådant som visar sig.

Måste bara säga"Gud vad jag älskar min Nisse,han är min sol i livet och han lyser upp alla mina dagar,han älskar mig presis som jag är och jag älskar honom av hela mitt hjärta<3"Det är du och jag mot världen" ".

Ska som sagt göra det som jag skrev och sedan sova,ska upp tidigt imorgon.....



Ha en bra kväll och jag och my darling säger "God Natt".....

Av sandra lindskog - 17 maj 2011 18:31

bloggdesign kommer upp inom kort...

Av sandra lindskog - 17 maj 2011 18:20

 

Var och fick 3 gratis biljätter till Cirkus Brazil Jack idag,det var ganska lång kö,men jag hadde tur,så den 24 Maj blir det att gå på Cirkus med mina 2 minsta syskon,min lillebror fyller år dagen efter så det blir som en present till honom.

Har aldrig varit på Cirkus så det ska bli jätteroligt och spännande,har bara sätt på tv,så jag ser verkligen fram imot att åka och kolla på riktigt.

Och kameran åker med så klart,det kommer att bli många,många,många kort,kommer att lägga ut här på bloggen också när jah har hittat min datakabel.



Ha en bra och mysig kväll alla!!!!!

Av sandra lindskog - 17 maj 2011 18:10

         


funderar på att beställa detta inom dom närmsta dagarna,ska fundera över det tills imorgon förmidag, och dyrt blir det inte heller,ungefär 250 kr+frakt så blir 300 kr tror jag eller mindre.

Men får som sagt se,ska räkna efter lite osv.

Imorgon ska jag ner till Soc och lämna in papper,sen blir det att köpa en glass och cyckla ut till långnås och mata fåglarna,bilder kommer när jag hittat data kabeln,den är helt borta kan inte fatta vart den har tagit vägen...,skulle bli fint väder resten utav veckan och varmt,sen har jag också fullt upp förutom i morgon.Ska på kattutställning på Lördag mm.

;♥ ;♥

Hej och välkommen till min blogg,jag heter Sandra Lindskog och bor i min underbara lägenhet tillsammans med mina 2 katter  Nisse 13 år ;♥, och Max 10 år ;♥ .

 

Har plattfot och har opererat båda  fötterna ,nu har jag fått problem igen med ena foten och det blir kanske operation igen.

Följ min resa och mina stora intressen som är mina katter,fotografering,inredning,pyssla mm.

 

 

 

 

;♥ ;♥

-

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

-

-


Ovido - Quiz & Flashcards